overdækninger

Wood Comfort

Med en overdækning i Wood Comfort, får man en charmerende traditionel overdækning.

Wood Comfort, kan tilpasses selv det skæveste hus da den produceres helt på eget værksted, og er opbygget af dansk produceret limtræ.

Wood Comfort forsynes med termotagplader, alt fra 10 – 55 mm. Normalt vil vi dog ikke gå under 16 mm, for at være sikre på at undgå kondens på indersiden. 

Taget kan også forsynes med 28 mm termoruder. Dog kan bygningen så højest blive 3 m dyb, da vi helst vil undgå midtersprosser på taget.

Wood Comfort kan desuden udføres med tagpaptag og på den måde holde solen helt væk.

Wood Comfort kan forsynes med alle former for facader. Alt fra de uisolerede Alu Single til de isolerede Alu Double. Desuden kan Wood Comfort forsynes med plastelementer samt alm. døre og vinduer.

Muligheder med Wood Comfort produceres altid til den enkelte opgave, dette giver den størst mulige fleksibilitet. Systemet kan uden understøtning, leveres i dybder op til 5 meter.

Personlig skabelse. Skab en personlig og unik udestue gennem vores store og brede sortiment, hvor de fleste produkter kan bestilles helt efter dine mål og ønsker.

Wood Comfort systemet tilbyder mulighed for at integrere med skydedøre, foldedøre, vinduer mv. både i aluminium og i PVC.

Fleksibel taghældning
Tagkonstruktionen kan tilbydes med taghældninger fra 2 – 45 grader.

Tagdækning
Som standard tilbydes der polykarbonat tagmateriale; fra 16 – 55 mm.

Du kan desuden vælge Glastag. Standard glastag udføres med en 28 mm termorude med 6 mm hærdet ydreglas og 6,73 mm lamineret glas indvendigt. Dog maximalt 3 m lange.

Desuden er der mulighed for at vælge hele eller dele af taget som isoleret tag med profilbrædder indvendigt og tagpap udvendigt.

eksempler

OPGRADER DIN OVERDÆKNING

En DU NORD-teresseoverdækning kan altid udvides med forskellige indstillinger, også når den allerede er installeret. 

Skydedøre, markise, LED-belysning, varmelegeme og / eller fast væg er nogle eksempler på de mange muligheder, der kan vælges.

Andre overdæknings produkter

ALU Comfort

overdækninger ALU Comfort Alu Comfort overdækning er en basismodel af høj kvalitet. En bæredygtig overdækning, som du vil nyde i lang tid. Alu Comfort er

Læs mere »

ALU Pergola

overdækninger ALU PERGOLA er et lameltag med et moderne og robust udseende. Luk taget op når der ønskes sol og varme og luk det igen

Læs mere »

Del denne side via:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

Hits: 8

Skip to content